fbpx

Πρώτα γενέθλια Singleparent.gr: Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα άλμπουμ!

| 14 Σεπτεμβρίου 2014
ADVERTISEMENT

Η Φένια, η Ροδιά, η Κατερίνα, η Νικολέττα, οι Μαρίες, οι Κυριακές, η Άννα, η Αγγελική, ο Δημήτρης, ο Μάνος, ο Μάριος, η Σταυρούλα, ο Γιώργος, ο Πέτρος και άλλοι 120 υπέροχοι μονογονείς, βρεθήκαμε χθες Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 στα πρώτα γενέθλια του Singleparent.gr και περάσαμε υπέροχα. Οι ντροπές των πρώτων λεπτών ξεπεράστηκαν και γίναμε όλοι μια παρέα σε μια πολύ όμορφη βραδιά στο κέντρο της Αθήνας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι αναβάλλατε τις υποχρεώσεις σας για εμάς και καταφέρατε να έρθετε στα πρώτα γενέθλια του Singleparent.gr και ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους δεν τα καταφέρατε αλλά συνεχίζετε να μας στηρίζετε και να μας αγαπάτε, από όπου κι αν βρίσκεστε!


ADVERTISEMENT

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους όσοι δούλεψαν και συνεχίζουν να δουλεύουν πυρετωδώς για να μείνει η κοινότητά μας ζωντανή και να βοηθιούνται καθημερινά όλο και περισσότεροι μονογονείς. Τους 40+ ειδικούς μας, που προσφέρουν τη πολύτιμη γνώση τους εθελοντικά σε καθημερινή βάση, τον προγραμματιστή μας τον Κώστα που έβαλε τα θεμέλια στο μεγάλο διαδικτυακό μονογονεϊκό μας σπίτι, τον συνεργάτη μας τον Νίκο που μας βοηθάει καθημερινά να κάνουμε τη παρουσία μας αισθητή και όσο πιο χρήσιμη γίνεται, τους blogger μας που μοιράζονται τις ιστορίες τους μαζί μας, όλους τους ανθρώπους που μας βοηθούν καθημερινά με δωροθεσίες και προσφορές προς τις μονογονεϊκές οικογένειες, τα παιδιά μας τους φίλους και τις οικογένειές μας που μας στηρίζουν και δείχνουν κατανόηση όταν εμείς δεν μπορούμε να είμαστε πάντοτε μαζί τους,  το προσωπικό του Obi Cafe Bar για τη περιποίηση και την άψογη εξυπηρέτησή του και κυρίως εσάς. Γιατί χωρίς εσάς δεν θα είχε γίνει όλο αυτό!

Χθες ενώσαμε τις μικρές μας ιστορίες και αποδείξαμε πως μονογονέας δεν σημαίνει μόνος και πως πάντα υπάρχει διάθεση, χώρος και χρόνος για νέες φιλίες και γνωριμίες. Μέσα από τη καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ, μια πραγματική χαρά που σας γνώρισα τον κάθε ένα σας ξεχωριστά και το πρώτο μας άλμπουμ-ανάμνηση των όσων περάσαμε χθες βράδυ σε μια συνάντηση από τις χιλιάδες που σκοπεύουμε να ακολουθήσουν. Δικό σας!

 


ADVERTISEMENT

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Να μας ζήσει η μικρή Ζωή, καλοφώτιστη και τυχερή στη ζωή της! 🌹 (Links για φούστα και πέδιλα θα σας βάλω στα σχόλια μετά, τρώω τώρα 😋)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiriaki Charitaki (@kiriakicharitaki) στις

ADVERTISEMENT

Είχα παράλληλη σχέση με παντρεμένο αλλά εκείνος επέλεξε την οικογένειά του. Φοβάμαι την τρελλή γυναίκα του, τί να κάνω;

Singleparent.gr 29 Μαΐου 2020

Είχα παράλληλη σχέση με κάποιον περίπου ένα χρόνο.Παντρεμενοι και οι δύο και είχαμε πει πως στο έμμεσο μέλλον να μείνουμε μαζί.Απο δική του απροσεξία η σχέση έγινε γνωστή και από...