fbpx

Ο Σοφοκλής και Άννα γνωρίστηκαν στο Singleparent και…ερωτεύτηκαν!

| 8 Οκτωβρίου 2014
ADVERTISEMENT

Χθες  αργά το βράδυ, άκουσα τον ήχο του κινητού μου να ειδοποιεί ότι έχω email και όταν το άνοιξα, έκανα σαν μικρό παιδί απ’ τη χαρά μου. Γιατί είναι μεγάλη ανταμοιβή να ξέρεις πως έγινες η αφορμή δύο άνθρωποι να γνωριστούν και να ερωτευτούν και γιατί χαίρομαι πολύ να ακούω για ανθρώπους που-ειδικά μετά από πολλές δυσκολίες στη ζωή τους- βρίσκουν την ευτυχία. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μη δημοσιεύσουμε το γράμμα του φίλου μας  και διαζευγμένου μπαμπά Σοφοκλή που μέσω της κοινότητάς μας, και συγκεκριμένα στο πρώτο πάρτυ του Singleparent,  γνώρισε τον έρωτα της ζωής του όπως μας γράφει, την διαζευγμένη μαμά Άννα (τα ονόματα έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους).

“Αγαπητή Κυριακή,


ADVERTISEMENT

Σκέφτομαι εδώ και καιρό να σου γράψω αλλά δεν ήθελα να με παρεξηγήσεις. Όμως θεωρώ άδικο να μου συμβαίνει κάτι τόσο όμορφο και να μην σε ευχαριστήσω που χωρίς να το ξέρεις, έγινες η αφορμή να γνωρίσω έναν υπέροχο άνθρωπο, έναν άνθρωπο που πιστεύω πως είναι ο έρωτας της ζωής μου. Την Άννα μου!

Έχω χωρίσει εδώ και 6 χρόνια και έχω ένα αγοράκι 5 χρονών. Το διαζύγιό μου ήταν δύσκολο με πολλά δικαστήρια και πολλές διαμάχες. Έχουν ηρεμήσει κάπως τα πράγματα σήμερα αλλά όχι απόλυτα. Πάλεψα πολύ για να παίρνω το παιδί να διανυκτερεύει μαζί μου αλλά τα κατάφερα. Τα τελευταία 3 χρόνια ένιωσα την ανάγκη να βρω ένα σύντροφο, έναν άνθρωπο που θα με καταλαβαίνει και θα με νοιάζεται. Αλλά αντί για αυτό, βρήκα πολλές πόρτες κλειστές.

Λένε πως στην εποχή μας, δεν υπάρχουν προκαταλήψεις απέναντι στους χωρισμένους. Εγώ θα σας πω πως δυστυχώς ακόμα υπάρχουν. Όχι σε μεγάλο βαθμό αλλά υπάρχουν και πονάνε. Είχα γνωρίσει μια κοπέλα, την ήθελα πολύ, περνούσαμε καλά και μετά από κάποιους μήνες όταν η σχέση μας άρχισε να σοβαρεύει, μου ζήτησε να χωρίσουμε γιατί δεν άντεχε να προσαρμόζεται στο πρόγραμμα μου, έτσι είπε. Επειδή είχα το παιδί και δεν μπορούσα να βγαίνω όποτε ήθελα ή επειδή το παιδί αρρώσταινε κάποιες φορές και ακύρωνα τις συναντήσεις μας. Πικράθηκα γιατί ήξερε από την αρχή με ποιόν ήταν και δεν της είχα κρύψει τίποτα. Από τότε δεν τόλμησα να ξανακάνω κάτι και απλά περνούσα καλά με περιστασιακές σχέσεις και ως εκεί.


ADVERTISEMENT

Όταν είδα ότι κάνετε πάρτι αποφάσισα να έρθω γιατί μου άρεσαν τα άρθρα που ανεβάζατε, ήταν μια στήριξη για μένα και ήθελα να σας γνωρίσω αλλά να κάνω και φίλους.  Δεν ήρθα για να κάνω σχέση, το είχα κάπως αποκλείσει. Όμως εκεί Κυριακή μου γνώρισα την Άννα. Και τρελάθηκα!

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, πάντως τα βρήκαμε.  Είναι διαζευγμένη και εκείνη με δυο παιδιά και έχει περάσει δύσκολες καταστάσεις. Είμαστε σχεδόν ένα μήνα μαζί και “πετάω”. Πρόσχαρη, γεμάτη κατανόηση και αγάπη, γελάμε πολύ και περνάμε πάρα πολύ ωραία μαζί. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο πήγαμε και το πρώτο μας ταξίδι. Προς το παρόν δεν θέλουμε να πούμε τίποτα στα παιδιά αν δεν σιγουρευτούμε ότι όλα πάνε καλά αλλά να σου πω κάτι Κυριακή μου; Και να μην πάει καλά, εγώ σε ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο έργο που προσφέρεις μέσα από τη σελίδα σου και γιατί έγινες η αφορμή να γνωρίσω μια σπάνια κοπέλα και να διαπιστώσω πως μπορώ να ερωτευτώ ξανά και πως υπάρχουν άνθρωποι. Δεν ξέρω πως να σου ανταποδώσω το καλό που μας έκανες. Στο επόμενο πάρτι θα έρθουμε σε να βρούμε να σε ευχαριστήσουμε και προσωπικά. Συνέχισε τη καλή δουλειά που κάνεις!”

Σοφοκλής

Εντάξει γίνεται να μη συγκινηθείς με κάτι τέτοια; Σοφοκλή και Άννα εγώ σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Το λέω και το ξαναλέω σε όλους και ακούγεται τετριμμένο αλλά είναι αλήθεια: Όσο εσείς μας στηρίζετε, άλλο τόσο μας βοηθάτε να βοηθάμε. Το πάρτυ ήταν η αφορμή. Η αιτία να γνωριστείτε και να ενωθείτε, ήσασταν εσείς οι ίδιοι που ήρθατε εκείνο το βράδυ και μας τιμήσατε. Σας ευχαριστώ που είστε μαζί μας και σας εύχομαι κάθε ευτυχία! Άντε και στα δικά μας!

Κυριακή Χαριτάκη

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας email στο info@singleparent.gr ή βρες  μας, στη σελίδα μας στο facebook εδώ.
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Τα ονόματα της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά.


Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Να μας ζήσει η μικρή Ζωή, καλοφώτιστη και τυχερή στη ζωή της! 🌹 (Links για φούστα και πέδιλα θα σας βάλω στα σχόλια μετά, τρώω τώρα 😋)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiriaki Charitaki (@kiriakicharitaki) στις

ADVERTISEMENT

Είχα παράλληλη σχέση με παντρεμένο αλλά εκείνος επέλεξε την οικογένειά του. Φοβάμαι την τρελλή γυναίκα του, τί να κάνω;

Singleparent.gr 29 Μαΐου 2020

Είχα παράλληλη σχέση με κάποιον περίπου ένα χρόνο.Παντρεμενοι και οι δύο και είχαμε πει πως στο έμμεσο μέλλον να μείνουμε μαζί.Απο δική του απροσεξία η σχέση έγινε γνωστή και από...