fbpx

Με άφησε με ένα μωρό 2 μηνών και ποστάρει φωτογραφίες με τη κοπέλα του στο facebook!

| 26 Ιουλίου 2016
ADVERTISEMENT

“Ήμουν 15 και αυτός 25 από την πρώτη στιγμή που τον είδα κάτι άλλαξε ..τον ερωτεύτηκα με τη πρώτη ματια!

Μετά από 2 χρόνια σχέσης και 1 χρόνο που δεν χρησιμοποιούσαμε προφυλάξεις και δεν προσέχαμε γιατί θέλαμε να μας ενώσει κάτι για πάντα ξαφνικά έμεινα έγκυος! Ήμουν μεν χαρούμενη αλλά ταυτόχρονα φρικαρισμένη, θα άλλαζε όλη η ζωή μου και άρχισα να το συνειδητοποιώ τότε μετά το πρώτο τεστ εγκυμοσύνης ! Του το είπα και ξετρελάθηκε ήθελε τόσο πολύ αυτό το παιδί μαζί μου …


ADVERTISEMENT

Μετά από 1 μήνα άρχισαν οι τσακωμοί και τα λόγια τα άσχημα, λόγια του τύπου (δε σε θέλω άλλο πάνε ρίξε το παιδί) δεν θα το έριχνα σε καμία περίπτωση είτε έμενε μαζί μου είτε όχι ! Όσο καιρό ήμουν έγκυος ζούσαμε χωριστά . Εγώ Γερμανία με τη μητέρα μου και αυτός στην Ελλάδα προσπαθώντας (υποτίθεται) να βγάλει ένα δίπλωμα για να έρθει στη Γερμανία και να δουλέψει !!( ακόμα έρχεται ) όλο το διάστημα τις εγκυμοσύνης μου τσακωνόμασταν πολύ άσχημα σε φάση να μη μιλάμε για 2 μήνες !! Αργότερα είπαμε να κάνουμε μια προσπάθεια γιατί πιστεύαμε πως με τον ερχομό του παιδιού θα αλλάξουν τα πράγματα !! Τον παρακάλεσα και ήρθε για τη γεννα! 20 μέρες μετά έφυγε ξανά με τη δικαιολογία πως πρέπει να δουλέψει.

Δουλεύει σε ένα κλαμπ ! Έχει 20 μέρες που δεν μιλάμε διότι μου ξεκαθάρισε πως δεν νιώθει τίποτα για μένα και πως δεν θέλει να προσπαθήσει γιατί δεν του βγαίνει , και ότι θέλει ήδη να ειναι σε άλλη γυναίκα ! Όπως καταλαβαίνετε εγώ έγινα κουρέλι.

Σε 2 μέρες πηγαίνω διακοπές στην Ελλάδα !! Θα θέλει σίγουρα να δει τον μικρό ( όσο καιρό ήμασταν μαζί με ρωτούσε ένα ” τι κάνει ο μικρός”  και όποτε μαλώναμε ξαφνικά άλλαζε και όλο το παιδί μου και το παιδί μου ) περιττό να πω πως δεν μου έχει δώσει ούτε μισό ευρώ για να πάρουμε κάτι για το παιδί!!ολα η μάνα μου !!


ADVERTISEMENT

Από τότε που χωρίσαμε πριν 20 μέρες δηλαδή άρχισε να κοινοποιει δημόσια στο Facebook φωτογραφίες με μια κοπέλα κάθε μέρα και άλλη φωτό καρδούλες φιλάκια και τέτοια .. Εγώ δεν εχω Facebook, έχει η μητέρα μου και γενικά όλα τα δικά μου άτομα !! Βλέπουν αυτά τα ρεζιλίκια και νιώθω τόσο άσχημα … Δεν γνωρίζει κανένας ότι δεν μιλάμε .. Μόνο η μητέρα μου!!Τι να κάνω; Τα χω χάσει !!

Μαριλίζα”

Αγαπητή Μαριλίζα,

Θα σου απαντήσω σαν Κυριακή και όχι σαν ειδικός.

Το ότι αποφάσισε να χωρίσετε εκ των υστέρων και προφανώς λόγω των ευθυνών που δεν αναλογίστηκε ότι έχει το μεγάλωμα ενός παιδιού, ας το καταπιείς. Τι να κάνουμε, αλλάζουν ανάγκες οι άνθρωποι και καμιά φορά καταλαβαίνουν ότι δεν κάνουν για γονείς, αφού κάνουν παιδιά. Δεν τον δικαιολογώ, είναι όμως και αυτή μια πραγματικότητα. Θλιβερή μεν, πραγματικότητα δε.

Αυτό που προσωπικά με κάνει έξαλλη, είναι η πλήρης απουσία και αδιαφορία του για το παιδί. Αυτό να μας συγχωρεί η χάρη του, αλλά δεν καταπίνεται. Αν δεν ήθελε να είναι στη ζωή σου, με γεια του με χαρά του, αλλά επιβάλλεται να είναι παρών στη ζωή του παιδιού σας, είτε οικονομικά είτε φυσικά, κυρίως φυσικά. Εκείνος δεν ήταν εξαρχής με κανέναν τρόπο, παρά μόνο στα λόγια.

Όσον αφορά το facebook, δεν μου κάνει καμία έκπληξη. Τα δημόσια ποστ με άλλη γυναίκα, είναι το λιγότερο που μπορεί να περιμένει κανείς από έναν άνθρωπο που θεωρεί νορμάλ να εγκαταλείπει το 2 μηνών παιδί του. Κι αφού μάλιστα σου ξεκαθάρισε ότι δεν σε θέλει, λειτουργεί σαν να μην έχει υποχρεώσεις. Ποσώς τον ενδιαφέρει να τιμήσει αυτό που είχατε σαν ζευγάρι και έχετε σαν γονείς. Δεν έχει την ωριμότητα να το φιλτράρει.

Αν ζητήσει να δει το παιδί τώρα που έρχεσαι στην Ελλάδα, γνώμη μου είναι, να μην τον εμποδίσεις. Ό,τι και να΄ναι, είναι ο πατέρας του και έχει δικαίωμα να τον βλέπει το παιδί. Είναι ίσως αν θες και μια ευκαιρία στη συνάντηση αυτή, να συζητήσετε τα του παιδιού, δηλαδή πώς θα προχωρήσετε από εδώ και πέρα, τί προθέσεις έχει (κάθε πότε και πώς θα το βλέπει; θα δίνει διατροφή; κλπ.). Σε περίπτωση που βρεις πάλι τοίχο, στο χέρι σου είναι αν θες να πας δικαστικώς να διεκδικήσεις διατροφή και να οριστεί μια υποτυπώδης επικοινωνία ή όχι. Αυτό μετά, το αποφασίζεις εσύ.

Νομίζω ωστόσο πως στη συνάντηση αυτή, δεν θα πρέπει να θίξεις καθόλου το προσωπικό σας κομμάτι (το facebook, τον χωρισμό, την άλλη γυναίκα κλπ.). Αλλιώς υπάρχει σοβαρή πιθανότητα, η προσοχή του να μετατοπιστεί στα προσωπικά σας, οπότε μετά, βρισκόμενος σε θέση άμυνας, να αποφύγει να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με τις υποχρεώσεις του απέναντι στον γιο σας. Όχι πως δεν θα αποφύγει να μιλήσετε γι’ αυτό αν δεν θέλει, αλλά τουλάχιστον μην του δώσεις λαβή. Δεν έχει νόημα εξάλλου να συζητήσετε οτιδήποτε πια για εσάς, πιστεύω πως ούτε εσύ θέλεις έναν τέτοιο άνθρωπο στο πλάι σου. Δεν έχει τίποτα να σου προσφέρει.

Μπλόκαρέ τον απ’ τη ζωή σου και απ’ το facebook και προσπάθησε να τον κρατήσεις μόνο σαν πατέρα του παιδιού σου. Αν το θέλει. Αν δεν το θέλει, δεν πειράζει. Πατέρας με το ζόρι δεν γίνεσαι.

Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο!

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Να μας ζήσει η μικρή Ζωή, καλοφώτιστη και τυχερή στη ζωή της! 🌹 (Links για φούστα και πέδιλα θα σας βάλω στα σχόλια μετά, τρώω τώρα 😋)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiriaki Charitaki (@kiriakicharitaki) στις

ADVERTISEMENT

Είχα παράλληλη σχέση με παντρεμένο αλλά εκείνος επέλεξε την οικογένειά του. Φοβάμαι την τρελλή γυναίκα του, τί να κάνω;

Singleparent.gr 29 Μαΐου 2020

Είχα παράλληλη σχέση με κάποιον περίπου ένα χρόνο.Παντρεμενοι και οι δύο και είχαμε πει πως στο έμμεσο μέλλον να μείνουμε μαζί.Απο δική του απροσεξία η σχέση έγινε γνωστή και από...