fbpx

Κυριακάτικη βόλτα Singleparent: Ένας περίπατος με πολύ γέλιο!

| 20 Οκτωβρίου 2014
ADVERTISEMENT

Το σημείο συνάντησης για τη χθεσινή Κυριακάτικη βόλτα μας, ήταν η Βασιλίσσης Όλγας, αλλά δεν ήξερα ότι η Βασιλίσσης Όλγας έχει 3 εισόδους κι έτσι ο κάθε ένας πήγαινε εκεί που νόμιζε. Βρεθήκαμε όμως (ένα τετράγωνο απόσταση ήταν!) ο καιρός ήταν καλός (μας πήρε λίγο ο αέρας και μας σήκωσε) κι έτσι μονογονείς και παιδιά, ξεκινήσαμε τον περίπατό μας.

Στην αρχή μας τράβηξε τη προσοχή μια λίμνη με χελώνες.  Όλα τα παιδάκια έτρεξαν να τις δούν. Πιο κάτω είδαμε πάπιες, κριάρια (αιγοπρόβατα μάλλον ήταν ή κρι κρι δεν ξέρω, κάτι με κέρατα), κουνελάκια, πουλιά και τα μικρά δεν ξεκολλούσαν. Μέχρι που βρήκαμε τη παιδική χαρά και δεν ξεκολλούσαμε εμείς!


ADVERTISEMENT

Όσο τα παιδιά έπαιζαν, κάποιοι γονείς τα πρόσεχαν και κάποιοι από εμάς καθόμασταν και τα λέγαμε. Καφεδάκια, γέλια, σχόλια. Ύστερα κατεβήκαμε στη καφετέρια, πήραμε καφέ όσοι δεν είχαμε πάρει και εισβάλλαμε (κυριολεκτικά) σε άλλη παιδική χαρά. Μετά από καφέδες, αστεία, εμπειρίες και ένα πρησμένο γοφό (ξέρεις εσύ χαχα!) ανταλλάξαμε τηλέφωνα και χωριστήκαμε με ένα χαμόγελο και μια υπόσχεση: Να τα ξαναπούμε σύντομα!

Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε, χάρηκα τόσο που γνώρισα εσάς, τα παιδάκια σας, τις μικρές και μεγάλες ιστορίες σας. Γύρισα σπίτι, σκεφτόμουν σκηνικά και ατάκες και γελούσα μόνη μου. Αυτό σημαίνει πως περάσαμε όμορφα και πως αυτή ήταν μόνο η αρχή!

Απολαύστε μας επί τω έργω!


ADVERTISEMENT

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Να μας ζήσει η μικρή Ζωή, καλοφώτιστη και τυχερή στη ζωή της! 🌹 (Links για φούστα και πέδιλα θα σας βάλω στα σχόλια μετά, τρώω τώρα 😋)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiriaki Charitaki (@kiriakicharitaki) στις

ADVERTISEMENT

Είχα παράλληλη σχέση με παντρεμένο αλλά εκείνος επέλεξε την οικογένειά του. Φοβάμαι την τρελλή γυναίκα του, τί να κάνω;

Singleparent.gr 29 Μαΐου 2020

Είχα παράλληλη σχέση με κάποιον περίπου ένα χρόνο.Παντρεμενοι και οι δύο και είχαμε πει πως στο έμμεσο μέλλον να μείνουμε μαζί.Απο δική του απροσεξία η σχέση έγινε γνωστή και από...