fbpx

“Κάλυψέ με απ’ τα ξενύχτια”: Απομάκρυνε τη κούραση και γλέντα το με τη ψυχή σου!

| 3 Νοεμβρίου 2016
ADVERTISEMENT

Τον τελευταίο καιρό δεν κοιμάμαι, δεν ξεκουράζομαι και γενικώς δεν υπάρχω. Πρώτη φορά στη ζωή μου, εγώ που έχω καθαρό δέρμα, βγάζω σπυράκια σε άσχετες φάσεις ενώ τα μέικ απ που έχω βάλει κατά καιρούς, έχουν επιδεινώσει το πρόβλημα. Καλά για τους μαύρους κύκλους και το κουρασμένο δέρμα από το ξενύχτι, μη σου πω καλύτερα.

kiki-vampΑπό τη Κυριακή Χαριτάκη
Βρες με στο facebook

 


ADVERTISEMENT

 

 

[divider]

Κάτι άλλο που δεν βοηθάει είναι που έχω πολύ λιπαρό δέρμα. Το λιπαρό δέρμα έχει ένα καλό αλλά και ένα κακό. Το καλό είναι ότι δεν “σπάει” εύκολα. Το κακό ότι “βαραίνει” εύκολα. Κοινώς, σε ένα λιπαρό δέρμα αργούν να βγουν ρυτίδες και γραμμές έκφρασης, μπορεί όμως να χαλαρώσει γρηγορότερα.


ADVERTISEMENT

Το περασμένο Σάββατο που λες, πήγα -επιτέλους μετά από 5 χρόνια-στα μπουζούκια και περάσαμε σούπερ αλλά θα σου πω άλλη φορά γι’ αυτό. Τώρα θα σου πω για το Invisible Cover Foundation της MD Professionel που με έβγαλε ασπροπρόσωπη εκείνο το βράδυ και που στην αρχή δίσταζα να δοκιμάσω γιατί είχα ήδη δοκιμάσει άλλα πιο ακριβά make up, αλλά από κανένα δεν είχα μείνει ευχαριστημένη.

Το ένα μου προκαλούσε σπυράκια, το άλλο έκανε το δέρμα μου πιο λιπαρό, άλλο φαινόταν σαν να φοράω τη μάσκα του Τζόκερ και με “βάραινε”. Κατέληξα τα τελευταία χρόνια να “πετάω” απλά ένα ρουζ κι έξω απ’ τη πόρτα ή να κυκλοφορώ εντελώς άβαφη (και να τρομάζει ο κόσμος). :p

Αυτή τη φορά όμως, λόγω εξόδου, ήταν ευκαιρία να κάνω το παλιό καλό test drive του make up. Ποιό είναι αυτό;

 photo 14720342_1257694160938611_6300891346644555436_n_zps5kr746qu.jpgΕίναι κάποια βήματα που κάνεις για να καταλάβεις αν ένα make up είναι καλό και να μην χαλάσεις άδικα τα λεφτά σου. Το Invisible Cover Foundation, μου το έδωσε μια φίλη και θυμάμαι κιόλας που το κοίταξα κάπως και της είπα απαξιωτικά “Δεν ξέρω…” λες και οι άλλες μάρκες που δοκίμασα, ήταν καλύτερες!

“Όλα τα ξέρεις εσύ, βάλτο πρώτα και μετά μίλα!” μου είπε κι έτσι έκανα το τεστ σε 4 βήματα, γιατί εκεί επάνω θα αποδείξει το make up αγαπητή φίλη, αν σ’ αγαπάει κι αν σε πονάει!

Βήμα 1: Εφαρμόζεις το make up σε πρόσωπο που ΔΕΝ είναι ούτε ενυδατωμένο ούτε καθαρό.
Βήμα 2: Το απλώνεις με τα χέρια και όχι με σφουγγαράκι.
Βήμα 3: Κοιμάσαι με αυτό, χωρίς να το βγάλεις.
Βήμα 4: Αφού μείνεις -προς το παρόν-ικανοποιημένη, περνάς στο τελευταίο στάδιο δηλαδή καθαρίζεις και ενυδατώνεις το πρόσωπό σου, το ξαναφοράς και βγαίνεις βράδυ σε κλειστό χώρο.

-ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε δερματολογικό πρόβλημα, μην ακούς εμένα, καλύτερα να συμβουλευτείς πρώτα τον γιατρό σου.

Έτσι, ακολούθησα τα τρία πρώτα βήματα και ξύπνησα το απόγευμα, χωρίς σπυράκια, χωρίς λιπαρότητα, χωρίς φαγούρα, χωρίς τίποτα. Και αφού καθάρισα και ενυδάτωσα το πρόσωπό μου, το φόρεσα το ίδιο βράδυ που πήγαμε στο μαγαζί.

Το Invisible Cover Foundation έμεινε όλη νύχτα στη θέση του (εκτός από μένα που λύσσαξα) χωρίς να γυαλίζω, χωρίς να νιώθω ότι κάτι με βαραίνει. Μάλιστα όταν γυρίσαμε σπίτι, κοιμήθηκα με αυτό και την επομένη, ξύπνησα φράπα!


ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΡΑΓΙΟΝ ΚΑΙ MD PROFESSIONEL INVISIBLE COVER FOUNDATION photo FullSizeRender_1_zps6w4y1ofn.jpg photo FullSizeRender_zpsqinrijmc.jpg

Για του λόγου το αληθές, ποστάρω φωτογραφίες μου χωρίς φίλτρο φορώντας μόνο το make up και χωρίς να έχω βάψει τα μάτια, για να δείτε τί ωραία φυσική κάλυψη που δίνει ενώ ποστάρω και φωτογραφίες μου, που βάφτηκα μετά.

ΒΑΜΜΕΝΗ ΜΕ MD PROFESSIONEL INVISIBLE COVER FOUNDATION ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
 photo FullSizeRender_3_zpsjkewjspu.jpgimg_6776

 

 

 

 

 

 


Είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει τα τελευταία χρόνια και πίστεψέ με, σου το λέει μια πολύ δύσκολη πελάτισσα που για να αγοράσει καινούρια πούδρα ή make up, το περνάει πρώτα από 40 κύματα.

Δοκιμάστε το και περιμένω τη γνώμη σου ή ακόμα και τις φωτογραφίες σου!

Α! Και να βγαίνεις, να περνάς καλά, να χορεύεις, να γελάς. Μη βρίσκεις δικαιολογίες τύπου “δεν μπορώ” “είμαι κουρασμένη” “βαριέμαι τώρα που να τρέχω”. Ένα καλό μακιγιάζ και μια έξοδος με φίλους, δεν φαντάζεσαι πόσο καλό θα κάνει στο μέσα σου. Είμαστε μαμάδες, όχι καλόγριες!

*Περισσότερα για το Invisible Cover Foundation, θα βρείς στη σελίδα της MD Professionel στο facebook εδώ https://www.facebook.com/mdprofessionnel/


Σύνταξη-Επιμέλεια: Κυριακή Χαριτάκη
Photo credit (non product): Singleparent.gr

©Singleparent.gr copyright | All rights reserved

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Να μας ζήσει η μικρή Ζωή, καλοφώτιστη και τυχερή στη ζωή της! 🌹 (Links για φούστα και πέδιλα θα σας βάλω στα σχόλια μετά, τρώω τώρα 😋)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiriaki Charitaki (@kiriakicharitaki) στις

ADVERTISEMENT

Είχα παράλληλη σχέση με παντρεμένο αλλά εκείνος επέλεξε την οικογένειά του. Φοβάμαι την τρελλή γυναίκα του, τί να κάνω;

Singleparent.gr 29 Μαΐου 2020

Είχα παράλληλη σχέση με κάποιον περίπου ένα χρόνο.Παντρεμενοι και οι δύο και είχαμε πει πως στο έμμεσο μέλλον να μείνουμε μαζί.Απο δική του απροσεξία η σχέση έγινε γνωστή και από...