fbpx

Έλα στη Κυριακάτικη βόλτα για μονογονείς και όχι μόνο!

| 17 Οκτωβρίου 2014
ADVERTISEMENT

 photo kipos_5_zps3a61a1a8.jpgΜιας που ο καιρός είναι ακόμα καλοκαιρινός, και σεβόμενοι την οικονομική κρίση που έχει κλείσει πολύ κόσμο στο σπίτι του και ειδικά όσους μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνοι, είπαμε να κάνουμε κάτι όμορφο και ανέξοδο. Και τί καλύτερο από μια Κυριακάτικη βόλτα στον Εθνικό κήπο;

Αυτή τη Κυριακή 19/10 και ώρα 11.00 π.μ. παίρνουμε τα παιδάκια μας και δίνουμε ραντεβού στην είσοδο του Ζαππείου επί της Βασιλίσσης Όλγας λίγο πιο κάτω από τη Βουλή. Εξυπηρετούν οι στάσεις μετρό Σύνταγμα ή Ακρόπολη, αν και η στάση μετρό “Ακρόπολη¨έχω την εντύπωση κι εγώ πως είναι πιο κοντά στο σημείο συνάντησης. Φυσικά θα δώσουμε και ένα χρονικό περιθώριο 15-20 λεπτών σε όσους καθυστερήσουν και ύστερα θα ξεκινήσουμε το περίπατό μας!


ADVERTISEMENT

 photo DSC_0011_zpsad1c6db0.jpgΟ κήπος μετονομάστηκε σε Εθνικό Κήπο το 1927 κατά την περίοδο της αβασίλευτης δημοκρατίας. Είναι ανοιχτός για το κοινό από την Ανατολή μέχρι τη Δύση του Ηλίου. Η κύρια είσοδος του πάρκου είναι από την Λεωφόρο που μετονομάστηκε σε Αμαλίας προς τιμήν της, αφού αυτή οραματίστηκε τον κήπο. Υπάρχουν άλλες έξι είσοδοι στον κήπο: μία από την οδό Βασιλίσσης Σοφίας, τρεις από την οδό Ηρώδου Αττικού (η μία είναι κλειδωμένη με αλυσίδα) και δύο από την περιοχή τού Ζαππείου πάρκου.

Στον κήπο υπάρχουν λίμνες με πάπιες, ένας μικρός ζωολογικός κήπος, καφετέρια, η παιδική βιβλιοθήκη και μια παιδική χαρά. Επίσης στο τέλος του περιπάτου μας, μπορούμε όσοι θέλετε να κάτσουμε για καφέ ή ουζάκι είτε στην Αίγλη Ζαππείου ή στη καφετέρια του Εθνικού κήπου.

Έλα να γνωριστούμε, να παίξουμε να γελάσουμε και να περάσουμε καλά. Σε περιμένω!


ADVERTISEMENT

Οδηγίες: Για να κατατοπιστείς σχετικά με το πώς θα έρθεις, δες το χάρτη εδώ!

 

 

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Να μας ζήσει η μικρή Ζωή, καλοφώτιστη και τυχερή στη ζωή της! 🌹 (Links για φούστα και πέδιλα θα σας βάλω στα σχόλια μετά, τρώω τώρα 😋)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiriaki Charitaki (@kiriakicharitaki) στις

ADVERTISEMENT

Είχα παράλληλη σχέση με παντρεμένο αλλά εκείνος επέλεξε την οικογένειά του. Φοβάμαι την τρελλή γυναίκα του, τί να κάνω;

Singleparent.gr 29 Μαΐου 2020

Είχα παράλληλη σχέση με κάποιον περίπου ένα χρόνο.Παντρεμενοι και οι δύο και είχαμε πει πως στο έμμεσο μέλλον να μείνουμε μαζί.Απο δική του απροσεξία η σχέση έγινε γνωστή και από...