fbpx

Digital Media Awards 2015: Βραβείο best family site για το Singleparent.gr!

| 5 Ιουνίου 2015
ADVERTISEMENT

Με την παρουσία όλης της αγοράς των digital media, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015, στο Balux Prive, η Τελετή Απονομής των Digital Media Awards 2015, μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα και σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και πανηγυρισμού.

Πρόκειται για τα βραβεία τα οποία διοργανώνει το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications, με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές και δουλειές στις Ψηφιακές Εκδόσεις και Μέσα.
 photo 20150604130540-7d9fe750-me_zpsase98anp.jpg


ADVERTISEMENT

H μεγάλη συμμετοχή και ο ενθουσιασμός που χαρακτήρισαν την τελετή απονομής των βραβείων, η οποία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά φέτος, έδειξαν ξεκάθαρα την ανάγκη της αγοράς του Digital για μία διοργάνωση, η οποία αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο καινοτομίας, καθώς και το κίνητρο της επιβράβευσης.
Στην τελετή απονομής, την οποία παρουσίασε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, παρευρέθηκαν περισσότερα από 400 υψηλόβαθμα στελέχη και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή των βραβείων, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας. Ο ενθουσιασμός των στελεχών που ανέβηκαν στη σκηνή να παραλάβουν τα βραβεία τους, ήταν έκδηλος, ενώ το χιούμορ δεν έλειψε από τις ευχαριστήριες δηλώσεις.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ) κ. Δημήτρης Μάρης, απεύθυνε χαιρετισμό στην έναρξη της τελετής απονομής, ενώ η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής κ. Μπέττυ Τσακαρέστου και ο Περικλής Βανικιώτης, συντονιστής – παραγωγός των βραβείων και Head of Digital στην Publicis Group, μίλησαν για τις υποψηφιότητες στα βραβεία και την διαδικασία της αξιολόγησή τους.

 photo digital_media_awards_2015_04_zpsgyrp6s1l.jpg
Μπέττυ Τσακαρέστου και Περικλής Βανικιώτης


ADVERTISEMENT

Στην κριτική επιτροπή των βραβείων, της οποία πρόεδρος είναι η κ. Μπέττυ Τσακαρέστου, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, συμμετείχαν επίσης οι:
Eric Parks, Digital & Innovation Director, Tempo-OMD, Γιάννης Κωτσής- Γιανναράκης, Γενικός Διευθυντής, ΣΕΚΕΕ, Γιώργος Ζαλοκώστας, Media Director, ΕΛΑΪΣ – UNILEVER HELLAS, Δημήτρης Μανιάτης, Head of Reprise Media Athens, Dr. Ευάγγελος Μουστάκας, Καθηγητής & Υπεύθυνος του MA Digital Communication & Social Media, Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος (Deere College), Μάριος Νόττας, Director QJNT Masters Program, Καθ. Στέλιος Παπαθανασόπουλος, Kαθηγητής Oργάνωσης & Πολιτικής των Μ.Μ.Ε, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αντώνης Πασσάς, Γενικός Διευθυντής, Zenith Optimedia, Κωνσταντίνος Πενλίδης, Digital Art Director, Χάρης Ρούγκας, Γενικός Διευθυντής, IAB HELLAS, Κατερίνα Σαρικάκη, Καθηγήτρια Media Industries, Media Organization & Media Governance, Πανεπιστήμιο Βιέννης και Περικλής Βανικιώτης,Head of Digital Publicis Groupe.
 photo digital_media_awards_2015_01_zpseeuyirxr.jpg

Το Video των βραβείων και την παρουσίαση επιμελήθηκε η εταιρεία White Space.
Η βραδιά της τελετής έκλεισε με ποτό δίπλα στη θάλασσα, χαλαρή διάθεση, ανταλλαγή απόψεων και συγχαρητήρια στους νικητές.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των βραβείων www.digitalmediaawards.gr προκειμένου να δείτε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες από την Τελετή Απονομής των Βραβείων.
 photo 20150604131148-19aa56a7-me_zpsnydvbdta.jpg
Κυριακή Χαριτάκη στην απομονή βραβείου του Singleparent.gr

Όλη η ομάδα του Singleparent.gr ευχαριστούμε θερμά τη κριτική επιτροπή και τους διοργανωτές για το βραβείο Gold και τη τιμή που μας έκαναν να μας επιλέξουν ως το καλύτερο family site της χρονιάς και ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους μας, τους αναγνώστες και συνεργάτες στους οποίους και ανήκει αυτή η διάκριση!

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Να μας ζήσει η μικρή Ζωή, καλοφώτιστη και τυχερή στη ζωή της! 🌹 (Links για φούστα και πέδιλα θα σας βάλω στα σχόλια μετά, τρώω τώρα 😋)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiriaki Charitaki (@kiriakicharitaki) στις

ADVERTISEMENT

Είχα παράλληλη σχέση με παντρεμένο αλλά εκείνος επέλεξε την οικογένειά του. Φοβάμαι την τρελλή γυναίκα του, τί να κάνω;

Singleparent.gr 29 Μαΐου 2020

Είχα παράλληλη σχέση με κάποιον περίπου ένα χρόνο.Παντρεμενοι και οι δύο και είχαμε πει πως στο έμμεσο μέλλον να μείνουμε μαζί.Απο δική του απροσεξία η σχέση έγινε γνωστή και από...