fbpx

7 πραγματικοί λόγοι για να κάνεις σχέση με μια μόνη μαμά!

| 20 Οκτωβρίου 2016
ADVERTISEMENT

Κι όμως υπάρχουν ακόμα άντρες, ευτυχώς λιγότεροι συγκριτικά με πιο παλιά, που “κολλάνε” να κάνουν σχέση με μια μόνη μαμά. Εσύ λοιπόν αγαπημένε που γνώρισες τη single mom των ονείρων σου αλλά κωλώνεις, πάρε 7 (απ’ τους χιλιάδες) λόγους που αξίζει να προχωρήσεις με μια τέτοια γυναίκα, γιατί…

Από τη Κυριακή Χαριτάκη


ADVERTISEMENT

…θα κάνεις πραγματικότητα το “τί σου κάνω μάνα μου!”
Ειδικά η γυναίκα που έχει βγει παραμελημένη από ένα κακό γάμο σε συνδυασμό με την έλλειψη ελεύθερου χρόνου λόγω της ανατροφής των παιδιών, μπορεί τις λίγες αυτές στιγμές, να γίνει τούρμπο! Μια μητέρα που μεγαλώνει τα παιδιά της μόνη, είναι πιο σίγουρη για τον εαυτό και τις δυνάμεις της, άρα διπλά σέξι και τριπλά έμπειρη!

…θα φας καλά!
Όπως λέει και το ρητό “Ο άντρας πρίν τα 30 θέλει σεξ και μετά τα 30, φαί!”. Ετοιμάσου λοιπόν να σταματήσεις τα σάντουιτς στο γραφείο και να πείς τη μπαγκέτα, πανσέτα! Γιατί λόγω των παιδιών που χρειάζονται κάθε μέρα σπιτικό φαί, μια single mom μπαίνει συχνότερα στη κουζίνα και κυρίως, μεγαλουργεί. Πώς λέμε “αυτή η γυναίκα σε τραβάει από τη μύτη;”.  Έτσι θα σε τραβάνε τα φαγητά της και θα σου φτιάχνει και ταπεράκι για τη δουλειά. Δεν σε χάλασε!

…μια single mom, ακούει “γάμος” και βγάζει σπυριά
Μια single mom σπάνια θέλει να (ξανα)παντρευτεί. Έχει συνηθίσει την εργένικη ζωή της και της αρέσει κιόλας οπότε δύσκολα θα ξεβολευτεί. Το πολύ πολύ να συγκατοικήσετε αλλά από εκεί και πέρα, δεν θα σε αγχώσει με ερωτήσεις τύπου “Που πάει η σχέση μας;” ή “Τί θα γίνει μ’ εμάς;”. Το΄χει δει το έργο και συνήθως δεν θέλει να πληρώσει εισιτήριο για να το ξαναδεί!


ADVERTISEMENT

…δεν σε χρειάζεται
Ναι ξέρω, στους άντρες αρέσει να τους χρειάζεται μια γυναίκα οκ. Αλλά υπάρχει και το άλλο άκρο, η ανασφαλής γυναίκα που στα κάνει τσουρέκια γιατί σε χρειάζεται 24/7. Μια μόνη μαμά ξέρει να βιδώνει, να καρφώνει, να αλλάζει λάστιχο, να ξεβουλώνει νεροχύτες, να τρέχει το παιδί στο Παίδων 3 το πρωί χωρίς μιλιά. Ευπρόσδεκτη η βοήθειά σου και πολύ ευγενική εκ μέρους σου, αλλά όχι υποχρεωτική για να αναπνεύσει. Μια μόνη μαμά είναι έξτρα αυτόνομη και κυρίως, φτιαγμένη για τα δύσκολα.

…δεν θα σου πει ποτέ, που πας και πότε θα γυρίσεις
Συνήθως έχει τα παιδιά καθημερινά εκτός από κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο. Ο χρόνος της είναι μεταξύ δουλειάς, σπιτιού, παιδιών και τρέλας. Δύσκολα θα σε ρωτήσει που πας, με ποιόν βγαίνεις και πότε θα γυρίσεις, διότι η ίδια ξέρει πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις εξόδους σας, με τη συχνότητα που θα μπορούσε ως ελεύθερη, πρίν από 10 χρόνια. Επίσης, μεταξύ μας, προτιμά να βγαίνεις για να μπορεί να΄χει την ησυχία της, δηλαδή να πέφτει για ύπνο απ’ τις 9 γιατί είναι ράκος.

…δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει στον πρώην της
Η σχέση ή ο γάμος τους, έχει κάνει όχι απλά τον κύκλο του, αλλά και τρείς κύκλους το τετράγωνο οπότε κατά 99,9% δεν υπάρχει επιστροφή. Τον έχει φάει στη μάπα, έχει μαλώσει, έχει κλάψει και τελικά έχει ξενερώσει οπότε είναι σίγουρη γι’ αυτό το χωρισμό και ακόμα πιο σίγουρη ότι θέλει να του φέρει το τασάκι στο κεφάλι.

and the winner is….

…δεν θα σου πει ποτέ “εγώ πότε θα γίνω μάνα;!”
Γιατί είναι μάνα και μάλιστα τόσο κουρασμένη, που καμιά φορά, σκέφτεται να επιστρέψει και τα παιδιά που ήδη έχει! (χιουμοράκι).

Η σχέση με μια μόνη μαμά έχει δυσκολίες, είναι όμως μια εμπειρία ζωής για σοβαρούς ανθρώπους που ξέρουν τί θέλουν απ’ τη ζωή τους. Αν σου αρέσει πραγματικά μια τέτοια κοπέλα, προχώρα. Αν όχι, καλύτερα να φύγεις. Έχει ήδη πολλά να διαχειριστεί, από μόνη της!

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Να μας ζήσει η μικρή Ζωή, καλοφώτιστη και τυχερή στη ζωή της! 🌹 (Links για φούστα και πέδιλα θα σας βάλω στα σχόλια μετά, τρώω τώρα 😋)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiriaki Charitaki (@kiriakicharitaki) στις

ADVERTISEMENT

Είχα παράλληλη σχέση με παντρεμένο αλλά εκείνος επέλεξε την οικογένειά του. Φοβάμαι την τρελλή γυναίκα του, τί να κάνω;

Singleparent.gr 29 Μαΐου 2020

Είχα παράλληλη σχέση με κάποιον περίπου ένα χρόνο.Παντρεμενοι και οι δύο και είχαμε πει πως στο έμμεσο μέλλον να μείνουμε μαζί.Απο δική του απροσεξία η σχέση έγινε γνωστή και από...