fbpx

Αυτός είναι ο μπαμπάς, που υιοθέτησε παιδί με σύνδρομο Down, και μπήκε στο βιβλίο παγκοσμίων ρεκόρ!

| 25 Νοεμβρίου 2016
ADVERTISEMENT

Ο Indore’s Aditya Tiwari είναι ο νεότερος μονογονέας στην Ινδία, που υιοθέτησε παιδί με σύνδρομο Down, και κατάφερε να μπεί στο Χρυσό βιβλίο των παγκοσμίων ρεκόρ. Το μήνυμα επιβεβαίωσης από το βιβλίο έφτασε το Σάββατο το βράδυ, ενημερώνοντας ότι έχει καταχωρηθεί στην κατηγορία, « Νεότερος μονογονέας στον κόσμο που υιοθέτησε παιδί με σύνδρομο Down».

Ο Αditya είχε κάνει αίτηση για να καταχωρηθεί, πρίν μερικούς μήνες. Είναι ο μόνος Ινδός που κατάφερε να μπεί στο βιβλίο και αναφέρει:


ADVERTISEMENT

« Μετά την υιοθεσία του Binny, παντρεύτηκα τον Ιούλιο. Από τότε ταξιδεύω μαζί του, καθώς με καλούν από διάφορα φόρουμ να μιλήσω για το σύνδρομο Down, και για το πως πρέπει να φροντίσεις ένα παιδί, όταν έχει την συγκεκριμένη πάθηση».

Ήταν μόλις 28 ετών, όταν υιοθέτησε τον Binny, πολέμησε την κυβέρνηση και τους υπευθύνους για να αλλάξει του νόμους, όσον αφορά την υιοθεσία στην Ινδία.

«Έδωσα μεγάλη μάχη, για να υιοθετήσω τον Binny. Τώρα θέλω να ευαισθητοποιήσω τον κόσμο, για τα παιδιά σαν εκείνον. Όταν ήρθε η ανακοίνωση, έλαβα πάρα πολλά email, μερικά ήταν ακόμα και από γιατρούς που έμεναν στο εξωτερικό, και με ενημέρωναν πως η υιοθεσία τους εξέπληξε, καθώς πολλοί άνθρωποι στην Ινδία δεν θα υιοθετούσαν έναν τέτοιο παιδί», αναφέρει ο Tiwari.

Επίσης, κατάφερε να μπεί και στο βιβλίο των ρεκόρ της Ινδίας, κάτω από την ίδια κατηγορία, κάνοντας τον, τον νεότερο μονογονέα που υιοθέτησε παιδί με ειδικές ανάγκες.

Ο ίδιος, είναι τεχνικός υπολογιστών, και μας ανέφερε πως σχεδιάζει να υιοθετήσει άλλο ένα παιδί με ειδικές ανάγκες. « Σχεδιάζω να υιοθετήσω άλλο ένα παιδί. Έχω κάνει αίτηση για την υιοθεσία και η διαδικασία προχωρά. Το μόνο πρόβλημα είναι , πως ο νόμος αναφέρει ότι δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε παιδί μετά το γάμο. Θα πρέπει να περιμένω δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία».


ADVERTISEMENT

Πηγή : http://www.hindustantimes.com/

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ