fbpx

Μόνος πατέρας ξεσπά: Θέλω να δώσω τα παιδιά μου σε ίδρυμα δεν αντέχω άλλο!

| 30 Σεπτεμβρίου 2016
ADVERTISEMENT

Καλησπέρα σας.

Σε εσάς με οδηγεί η απόγνωση, η τρέλα. Έχασα πέρσι τη γυναίκα μου σε τροχαίο και με άφησε πίσω 43 ετών με 2 παιδιά. Έπεσα σε κατάθλιψη αλλά έπρεπε να σηκωθώ για τα παιδιά μου. Τα χρέη μας έπνιξαν και εγώ δουλεύω κάθε μέρα όλη μέρα και Σάββατα και Κυριακές και αργίες να τα μεγαλώσω (έχω ταξί). Μου λείπει η γυναίκα μου ήμασταν ευτυχισμένοι, ήταν υπέροχη μητέρα και σύντροφος, ήμασταν μαζί από παιδιά. Κάθε βράδυ βάζω τα κορίτσια μας (3 και 7 ετών) για ύπνο και σκέφτομαι “να’ ταν εδώ να τη ρωτούσα τί να κάνω με το ένα θέμα ή με το άλλο”.


ADVERTISEMENT

Είναι τώρα δύο μήνες που δεν έχει σχεδόν καθόλου δουλειά δεν βγαίνει το μεροκάματο. Ίσα που μπορώ να πληρωνω το ενοίκιο. Οι γονείς μου δεν ζουν και η μητέρα της που ζει παίρνει μια σύνταξη. Ψυχολογικά είμαι διαλυμένος αλλά δεν έχω χρηματα και κουράγιο να κοιτάξω τη δική μου ασθένεια όταν δεν έχω λεφτά να πάρω σχολικά της μεγάλης ή να πάρω φαγητό. Από τότε που πέθανε η μαμά τους δεν τις έχω πάει σε ένα παιδότοπο, ένα θέατρο και στα πάρτυ των συμμαθητών της η μεγάλη λέει ψέματα ότι λείπουμε ή ήταν άρρωστη γιατί δεν έχουμε χρήματα να πάρουμε έστω ένα μικρό δώρο για τους φίλους της. 

Νιώθω ο πιο άχρηστος πατέρας του κόσμου. Μέχρι που σκέφτηκα να τα αφήσω σε κάποιο ίδρυμα τουλάχιστον να τρώνε και να περνάνε καλύτερα. Έρχεται χειμώνας και δεν ξέρω αν θα βάλω πετρέλαιο. Σκέφτομαι πολύ έντονα να τα δώσω για υιοθεσία να ζουν αξιοπρεπώς όχι μαζί μου που δεν έχουν κανένα μέλλον.

Δεν ζητάω ελεημοσύνη ούτε λεφτά θέλω ή βοήθεια, δεν ζητάω κάτι.


ADVERTISEMENT

Ήθελα κάπου να τα πω. Ευχαριστώ.

Στάθης

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Άφησε το σχόλιό σου, στείλε μας email στο 
info@singleparent.gr ή βρες  μας, στη σελίδα μας στο facebook εδώ.
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ